Referendum 2012 - Secția de votare Bridgeport

PrintPrintE-mailE-mail

Secţia de votare nr. 252 (denumită şi secţia de votare Bridgeport) a fost organizată de către Consulatul României la New York, cu ajutorul organizaţiei Românul, care a contribuit prin acţiunea de voluntariat a 3 (trei) membri. Comisia de votare a fost constituită din 5 (cinci) persoane, inclusiv preşedintele comisiei, domnul dr. Chivel Porumb, consilier economic, coordonator al BPCE (Biroul de Promovare Comercial Economică) al Consulatului General al României la New York.

Rezultatele votării de la secţiile de votare din afara României pot fi consultate în documentul final furnizat de Biroul Electoral Central. Rezultatele votării pentru secţia de votare Bridgeport, sunt disponibile la pagina 29 din documentul BEC.

Organizaţia Românul îşi reafirmă astfel suportul pentru activităţile civice ale membrilor comunităţii româneşti din zonă. Vă rugăm să trimiteţi observaţiile dumneavoastră pe adresa de contact a organizaţiei: [email protected], sau prin pagina de contact. Vă mulţumim!

 

Membrii Consiliului de administraţie

 


 

La data de 26 iulie 2012, Consulatul General al României la New York a transmis organizației Românul următorul anunț:

Referendumul Naţional pentru demiterea Preşedintelui României va avea loc duminică, 29 iulie 2012, între orele 7 și 23.

Secția de votare Bridgeport
Cetăţenii români (inclusiv turiştii) care doresc să voteze la secția de votare Bridgeport, îşi pot exercita dreptul de vot pe baza următoarelor documente prevăzute de lege, aflate în termenul de valabilitate: paşaportul simplu; cartea de identitate; paşaportul diplomatic; paşaportul de serviciu.
Mai multe informaţii regăsiţi în cadrul secţiunii „Referendum 2012” de pe site-ul misiunii diplomatice şi de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe.

Adresa: 100 Kings Highway Cutoff I-95, Exit 24, Fairfield, CT 06824 (Best Western Plus Black Rock Inn Fairfield)

Detalii la: Autoritatea Electorală Permanentă: www.roaep.ro, Biroul Electoral Central: www.becreferendum2012.ro